Autor: Kristel Ainsalu • 28. august 2019

Eesti personalijuht kiivide maal

On kesksuvi. Aeg, mil justkui kõik seisab. Eriti veel kell 9 hommikul. Võtan Skype-kõne Uus-Meremaale. Teisel pool maakera vastab minu unisele tervitusele reibas ja rõõmus hääl – minust juba üheksa tundi selles päevas rohkem olnud ja tööpäeva lõpetanud Helo Tamme.
Perega 24. veebruaril Hunua kose juures.
Foto: Helo Tamme

Seal on kell 18.00. Meil on sooja 28 kraadi, Helol vaid 16 kraadi. Ometigi kord, kui saame oma soojusega silma paista! „Talved ongi siin sellised nagu Eesti kevaded ja sügised, isegi pigem nagu meie jahedad suved. Ja kui praegu on ajavahe Eestiga üheksa tundi, siis järgmisel kellakeeramise perioodil keerame kellasid hoopis vastupidises suunas – ajavahe paisub 11-tunniseks,” selgitab Helo.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456