Uudised
Ainult tellijale

Eesti personalijuht kiivide maal

On kesksuvi. Aeg, mil justkui kõik seisab. Eriti veel kell 9 hommikul. Võtan Skype-kõne Uus-Meremaale. Teisel pool maakera vastab minu unisele tervitusele reibas ja rõõmus hääl – minust juba üheksa tundi selles päevas rohkem olnud ja tööpäeva lõpetanud Helo Tamme.

Perega 24. veebruaril Hunua kose juures.  Foto: Helo Tamme

Seal on kell 18.00. Meil on sooja 28 kraadi, Helol vaid 16 kraadi. Ometigi kord, kui saame oma soojusega silma paista! „Talved ongi siin sellised nagu Eesti kevaded ja sügised, isegi pigem nagu meie jahedad suved. Ja kui praegu on ajavahe Eestiga üheksa tundi, siis järgmisel kellakeeramise perioodil keerame kellasid hoopis vastupidises suunas – ajavahe paisub 11-tunniseks,” selgitab Helo.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700