Autor: Personaliuudised.ee • 8. november 2019

Tööandjad tunnustasid parimaid praktikante

Eile, 7. novembril selgusid pidulikul tseremoonial Eesti Tööandjate Keskliidu parimate praktikantide konkursi „Praktik Cum Laude” võitjad.
Vasakult: Maarika Veigel (Tallinna Tervishoiukõrgkool), Riina Tallo (Tallinna Tehnikaülikool), Diana Belolipetskaja (parim praktikant kõrghariduses), Mari-Liis Reinsoo (Trükiviis OÜ), Anton Kreivald (Parim praktikant kutsehariduses), Arno Almann (Estonian Business Schooli rektor), Shreesottam Keshari (parim välistudengist praktikant), Salvador Gonzalez Perez (Ericsson Eesti AS), Arto Aas (Eesti Tööandjate Keskliidu juht), Mailis Reps (Eesti Vabariigi haridus- ja teadusminister)
Foto: Meeli Küttim

Parim praktikant kõrghariduse kategoorias on Diana Belolipetskaja, kes sooritas praktika Elektrilevi OÜ-s ja õpib Tallinna Tehnikaülikoolis elektroenergeetikat ja mehhatroonikat. Parima praktikandi tunnustuse kutsehariduse koolipõhises õppe kategoorias sai Anton Kreivald, kes õppis Tallinna Polütehnikumis trükitehnoloogiat ja läbis praktika ettevõttes Trükiviis OÜ. Parim praktikant töökohapõhises õppes on Marje Jürjets, kes õpib Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ning läbib praktilist õpet töökohal Tootsi Hooldekodus. Parima välistudengist praktikandi tunnustuse pälvis Shreesottam Keshari, kes õpib Tallinna Tehnikaülikooli arvutisüsteemide magistriõppes ja sooritas praktika Ericsson Eesti AS-is.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456