Autor: Triin Paavo • 24. detsember 2019

Rööprähklemine – kas tänapäeva paratamatus?

Istud kontoris laua taga ja tunned, kuidas töötegemise tuhin peale tuleb ja süvenemisvõime on imeväel täiesti maksimumini jõudnud. Oled alustanud oma kõige keerulisemasse käimasolevasse projekti süvenemist, mis teadupärast nõuab suurt pingutust ja keskendumist.
Foto: Pixabay

Täna tundub asi kuidagi iseenesest sujuvat. Ja just siis, kui oled saavutanud töövoo, segab sind telefonikõne või uksele koputus ning kogu keskendumisvõime on hetkega kadunud. Kas tuleb tuttav ette? See on klassikaline näide segavatest teguritest, mille tagajärjeks on rööprähklemine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456