Autor: Personaliuudised.ee • 6. jaanuar 2020

Esita kandidaat personalitöö edendaja konkursile

Äripäev ja Personaliuudised valivad tänavu juba teist korda personalitöö valdkonna edendajat – kandidaate on võimalik esitada alates tänasest kuni 26. jaanuarini. Personalitöö edendaja selgub 19. veebruaril, kui toimub Personalitöö Aastakonverents.
Foto: Pixabay

„Alustasime traditsiooniga eelmisel aastal, kui ajakirja Personali Praktik kaanepersoonidest valis žürii välja personalitöö edendaja. Sellel aastal soovisime ringi laiendada ja seega on ka kõigil lugejatel võimalus tegijaid esile tõsta,ˮ ütles Personaliuudised.ee juht ja konkursi eestvedaja Kai Miller.

Konkurss on hea võimalus tõsta esile kõiki personalitöötajaid, kes teevad oma tööd südamega, on valdkonna eestvedajad ja kes on oma tööga silma paistnud. Eelmisel aastal valis žürii võitjaks praegu Funderbeami personalijuhina töötava Merje Kärneri, kes ütles, et võit oli tema jaoks tore ja ootamatu üllatus.

Kuidas saab kandidaati esitada?

Personalitöö edendaja konkursi eesmärk on tunnustada personalitöötajaid ja nende pingutusi oma ettevõtte ja sektori arendamisel. Kandidaadina saab esitada ettevõttes mis tahes personalitööd tegeva töötaja (personalijuht, -spetsialist, värbamisjuht jm).

Kandidaadi esitamisel tuleb põhjendada, miks just tema vääriks personalitöö edendaja tiitlit. Põhjendusse võib suhtuda ka loominguliselt, sest tiitlivõidu võib tuua ka põnev või ootamatu tegu, mille peale laiem avalikkus ei tulekski. Põhjus võib olla ka silmapaistev tegu, millest teab vaid sisering, kuid mis vääriks kindlasti laiemat tähelepanu. Kandidaat võib olla ka personalitöö silmapaistev eestkõneleja, kes julgeb sõna võtta ja arvamust avaldada.

Kandidaadi esitamisel on oluline, et tema eriline tegu oleks tehtud viimase aasta jooksul ehk perioodil jaanuar 2019 kuni jaanuar 2020. Personalitöö edendaja tehakse teatavaks 19. veebruaril toimuval Personalitöö Aastakonverentsil.

NB! Konkursile ei saa esitada eelmise aasta võitjat, samuti ei saa konkursile esitada iseennast.

Kandidaadi nime, ettevõtet ja põhjendust koos esitaja andmetega ootame 26. jaanuariks aadressil [email protected].

Žüriisse kuuluvad eelmise aasta võitja Merje Kärner (Funderbeam), Ene Olle (ajakirja Personali Praktik peatoimetaja), Helo Tamme (ISS) ja Sirli Spelman (Icefire).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456