Autor: Personaliuudised.ee • 29. jaanuar 2020

TalTechi majandusteaduskond ja Recrur lõid uudse praktikaportaali

Praktika läbimine on tudengile sageli esimesne erialane töökogemus. Uus praktikaportaal toob kõik pakkumised ühte kanalisse, mis võimaldab üliõpilasel saada erialastest praktikapakkumistest hõlpsasti hea ülevaade ning valida neist endale sobivaim. Nüüd ei pea enam üliõpilased eri kohtadest infot otsima või muretsema, et mõni hea praktikavõimalus jääb kahe silma vahele.
Foto: Unsplash

TalTechi majandusteaduskonna uus praktikaportaal on oluline osa kõrghariduse tippkvaliteedi tagamise süsteemist, pakkumaks oma ambitsioonikatele tudengitele võimalikult head lähtepositsiooni oma professionaalse karjääri alustamiseks. Portaal teeb tudengite kasutajakogemuse mugavamaks ja tööandjate värbamisprotsessi efektiivsemaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456