Autor: Personaliuudised.ee • 12. märts 2020

Haigena käib tööl üle poole Eesti inimestest

65% Eesti töötajatest on viimase aasta jooksul haigena tööd teinud, selgus värbamisagentuuri Brandem kandideerimiskäitumise uuringust.
Haigena tööl käimine on Eesti inimeste seas levinud.
Foto: Shutterstock

55% inimestest käis haigena füüsiliselt töö juures kohal ja 13% tegi haigena tööd kodus. Suur on haigena tööl käijate arv just kaubanduse ja toitlustuse tegevusaladel, kus teiste inimeste nakatamise oht on suurem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456