Autorid: Jelena Laudver, Kai Saard • 29. aprill 2020

Empoweri personalijuht: lase töötajal rääkida, kas avalikult või anonüümselt

Empoweri personalijuht Jelena Laudver
Foto: Andres Laanem
„Tundub, et oleme sellises õnnelikus valdkonnas, kuhu vähemalt esialgu viirusest tingitud tööseisakud ulatunud ei ole,ˮ avaldab arvamust energia- ja telekommunikatsiooni taristut ehitava ettevõtte Empower personalijuht Jelena Laudver.

12. märtsil, samal ajal kui Vabariigi Valitsus kehtestas eriolukorra, pidas Empoweri juhtkond erakorralist koosolekut, kus otsustati saata kõik kontoritöötajad alates järgmisest päevast koju. „See otsus tuli valitsuse otsust teadmata, me lihtsalt nägime, kui kiiresti olukord eskaleerub ja tahtsime tõkestada viiruse levikut ettevõttes,ˮ selgitab Jelena Laudver.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456