Autor: Kai Saard • 23. aprill 2020

Coopi personalijuht Kerstin Jaani: keegi ei kujutanud kunagi ette, kui hea kohanemisvõimega olema peab

Foto: Unsplash
Kui muidu räägitakse, et ettevõte peab olema väga kohanemisevõimeline ja juhid kiire reageerimisega, siis tõenäoliselt ei kujutanud keegi kunagi ette, kui kiire reageerimise ja kohanemisvõimega siis ikka olema peab. Sedasi ütles viimases „Töö ja palgaˮ saates Coopi personalijuht Kerstin Jaani.

Praegusest olukorrast, meetmetest, töötajate vahendamisest, töökorraldusest ja paljust muust rääkisid töötukassa teenusejuht Livia Laas, Coopi personalijuht Kerstin Jaani ja Share Force One’i üks asutaja Henri Loodmaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456