Autor: Personaliuudised.ee • 28. aprill 2020

Praktikakohtade konkursile saab kandidaate esitada kuni 4. maini

Foto: Unsplash
Eesti Tööandjate Keskliit korraldab viiendat aastat konkurssi „Parim praktikakoht”. Konkursi eesmärk on tõsta esile ettevõtteid, kes on eelneval aastal pakkunud üliõpilastele ja kutseõppuritele praktikakohti ning õpipoisiõppe võimalusi. Olenemata eriolukorrast on juba laekunud üle paarikümne avalduse ja neid saab esitada kuni 4. maini 2020.

Eesti Tööandjate Keskliidu tegevjuhi Arto Aasa sõnul on ettevõtted pidanud eriolukorra tõttu tegema ümberkorraldusi, kuid see ei tähenda, et järelkasvu ja kutseõppega ei tegeletaks. Tööandjate jaoks on praktikaprogrammid võimalus leida üles ja värvata meeskonda parimaid töötajaid, töötajatele annab aga esimese reaalse töökogemuse õpitaval erialal ehk kokku saavad tööturu mõlemad pooled,” sõnas Aas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456