Autorid: Kadi Tamkõrv, Kai Saard • 13. mai 2020

Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv: tulevik, mis arvati kohale jõudvat aastate pärast, jõudis nüüd kohale kaheksa nädalaga

Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv
Foto: Nortal
Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv ütleb, et märkimisväärne osa töötajatest soovib pikemas tulevikus kodukontori osakaalu kindlasti suurendada. Seetõttu on nad oma ettevõttes juba hakanud üle vaatama praegusi personaliprotsesse, juhte arendatakse virtuaalsete meeskondadega töötama ning mõtestatakse uuesti ja teistel alustel lahti pakutav töötajakogemus.

Enamik Nortali 850 töötajast üle maailma on töötanud märtsikuust alates kodukontoris. Kadi Tamkõrv ütleb, et esimesed väljakutsed olid olmevaldkonnast ehk ennekõike koduse kontori sisseseadmine. „Loomulikult ei ole enamikul meist kodudes täisvarustusega kodukontorit, seega rõhutasime ettevalmistuste vajalikkust ning viisime soovijatele koju ka töölaua, tooli ja lisaekraani. Prioriseerisime kodukontorite sisseseadmist, kuna oli selge, et töötame kodus pikemat aega.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456