Uudised
Ainult tellijale

AQ Trafoteki personalijuht: praegune kriis on hullem kui lihtsalt majanduslangus

AQ Trafoteki personalijuht Helen Neeve  Foto: Äripäev

Tootmisettevõtte AQ Trafotek personalijuht Helen Neeve ütleb, et praegune kriis tundub kauge ja on raskesti hoomatav. „Eriti keeruline on kriisi tunnetamine ettevõtetel, kelle tegevust see veel mõjutanud ei ole ja mõnele valdkonnale on kriis pigem kasuks tulnud. Praegune kriis on kordades keerulisem kui majanduslangus, kus tuleb õigel ajal majanduslikult reageerida, aga keegi ei piira inimeste eluolu korraldust.ˮ

Töökorraldus on AQ Trafotekis paljude teiste tootmis- ja tööstusettevõtetega üpriski sarnane. Helen Neeve ütlebki, et märkimisväärseid muudatusi tehtud ei ole. Nagu ikka, on kontoritöötajatel võimaldatud töötada kodukontoris. Tehases ja kontoris on kasutatakse rohkem desinfitseerimisvahendid ja ka koristatakse rohkem; vähendatud on puhkeruumide istekohtade arvu, tööpäeva alguses mõõdetakse töötajate temperatuuri ning palaviku ja üldiste haigusnähtudega töötajad saadetakse koju.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700