Autorid: Kai Saard, Helen Neeve • 12. mai 2020

AQ Trafoteki personalijuht: praegune kriis on hullem kui lihtsalt majanduslangus

AQ Trafoteki personalijuht Helen Neeve
Foto: Äripäev
Tootmisettevõtte AQ Trafotek personalijuht Helen Neeve ütleb, et praegune kriis tundub kauge ja on raskesti hoomatav. „Eriti keeruline on kriisi tunnetamine ettevõtetel, kelle tegevust see veel mõjutanud ei ole ja mõnele valdkonnale on kriis pigem kasuks tulnud. Praegune kriis on kordades keerulisem kui majanduslangus, kus tuleb õigel ajal majanduslikult reageerida, aga keegi ei piira inimeste eluolu korraldust.ˮ

Töökorraldus on AQ Trafotekis paljude teiste tootmis- ja tööstusettevõtetega üpriski sarnane. Helen Neeve ütlebki, et märkimisväärseid muudatusi tehtud ei ole. Nagu ikka, on kontoritöötajatel võimaldatud töötada kodukontoris. Tehases ja kontoris on kasutatakse rohkem desinfitseerimisvahendid ja ka koristatakse rohkem; vähendatud on puhkeruumide istekohtade arvu, tööpäeva alguses mõõdetakse töötajate temperatuuri ning palaviku ja üldiste haigusnähtudega töötajad saadetakse koju.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456