Uudised
Ainult tellijale

Millised on noorte mõtted ja ootused tulevikule?

Eriolukord on kestnud mõnda aega. Mõnel hetkel võib tunduda see juba olukorrana, mis ongi meie normaalsus, uus reaalsus. Loodetavasti see aga nii päriselt ikka ei ole ning meie maailm tuleb koroonašokist välja tervemana, puhtamana ja paremana. Selles maailmas hakkavad peagi suuri tegusid tegema noored, kes veel koolipingis, kuid juba praegu õpingute ajal on nad oma kutsumuse otsinguil ja suundade seadmise teel.

Foto: Pixabay

Kõik see, mis mõjutab neid ning toimub nende ümber ning nendega koolis, kodus ja sõprade ringis, kujundab nende eluteed – vähemalt varases täiskasvanueas. Millised on noorte mõtted ja ootused oma tulevikule? Milliste erialade vastu on huvi suurem? Kui palju lapsevanemad noorte otsuste rollis tähtsust mängivad? Ja miks noored virtuaalsele nõustamisele üldse praegu ennast registreerivad – otseselt neid ju keegi oma tuleviku üle arutama ei sunni …

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700