Autor: Personaliuudised.ee • 9. juuni 2020

2020. aasta kaugtöö märgise saajad selguvad sel neljapäeval

Foto: Pixabay
Neljapäeval, 11. juunil kell 13 selguvad otseülekandes need edukad kaugtööd tegevad ettevõtted, keda pärjatakse sel aastal „Kaugtöö tegija 2020” konkursil kaugtöö märgisega. Lisaks selgub ka parim kaugtööd soosiv juht.

Otseülekannet saab jälgida Elisa Stage meelelahutusplatvormil (elisastage.ee). Veebiüritusel tunnustatakse silmapaistvaid kaugtööd tegevaid organisatsioone. Lisaks on plaanis otselülitused ja intervjuud nii eriolukorra kogemustest kui ka kaugtöö tuleviku teemal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456