Autor: Personaliuudised.ee • 28. august 2020

Tudengiteole saab veel töid esitada

Veel mõned päevad on võimalik esitada oma karjääriteemaline lõputöö konkursile „Tudengitegu 2020”. Konkursile oodatakse 2019/2020. aasta lõpetajate kaitstud karjääriteemalisi lõputöid. Kandideerimine on avatud kuni 31. augustini 2020.
Eelmise aasta võitja Elsbet Alasoo, kes esitas konkursile magistritöö „Platvormitöötaja õiguslik staatus”
Foto: KNÜ

Konkursi eesmärk on esile tuua ja tunnustada karjääriteemasid käsitlevaid uurimistöid, vahendada värskeid teoreetilisi teadmisi ning arendada tudengite ja praktikute koostööd.

Eelmisel aastal võitis peaauhinna Elsbet Alasoo, kes kirjutas platvormitööst, mida töömaailmas on veel üsna vähe uuritud. Alasoo uuring näitas, et platvormitööl esinevad samal ajal tugevalt nii töölepingu seaduses kui ka võlaõigusseaduses sätestatud tunnused, samuti on ühiseid jooni ka mikroettevõtlusega. Oma aja trendid tõi esile kindlasti ka Laura Laustami bakalaureusetöö „Eesti blogijate eneseturundus ning blogimine ettevõtlusena”. Traditsiooniliste tööde kõrval näeb üha enam uusi töövaldkondi, mis kanda kinnitavad ja ettevõtlusena elamisvõimalusi pakuvad.

Kõik teemad, mis on seotud tänapäeva töömaailma ja karjäärivaldkonnaga, on konkursile oodatud, et saaksime seda teadmist paljudega jagada. Kui tead kedagi KNÜ tudengitegu tiitli väärilist, siis soovita tal kindlasti osaleda!

Hindamiskriteeriumite täpsemad kirjeldused leiab kandideerimisvormist ning KNÜ kodulehelt.

Parimaid töid tutvustatakse aasta lõpus toimuval tunnustamisüritusel, kus kuulutatakse välja konkursi võitjad.

Konkurssi korraldab Karjäärinõustajate Ühing.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456