Autor: Tiina Lang • 7. september 2020

Kuidas on COVID-19 mõjunud eri ettevõtete tööõhkkonnale?

Mil moel on viiruseoht tööõhkkonda ja kolleegidevahelisi suhteid mõjutanud? Kas mõistetakse, et endiselt tasub olla ettevaatlik ja arvestada abinõudega?
Foto: Pixabay

Suvel tundus, et nähtamatu vaenlane COVID-19 oli taandunud. Hetkel oleme kõik äraootaval seisukohal, kuid võrreldes kevadega käsi enam sama innukalt ei desinfitseerita, maske kasutatakse aina vähem ja avalikus ruumis kiputakse sageli inimtihedalt koonduma, olles hämmeldunud, kui keegi distantsi hoida palub või soovib. Valvsus tundub olevat uinunud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456