Autor: Marianne Liibert • 14. september 2020

Need on ettevõtted, kus Eesti noored töötada tahaksid

2020. aastal peavad Eesti tudengid kõige atraktiivsemateks tööandjateks IT-sektori ettevõtteid. Mis on need ettevõtted, kus Eesti noored töötada tahaksid?

Tööandja brändingu agentuur Instar viis läbi tudengite tööootuste ja tööandja maine uuringu, millele vastas kokku 6100 inimest. Uuring oli põhjalik – selle täitmine võttis aega keskeltläbi 20 minutit. „Sel aastal hindasid vastajad 230 Eesti organisatsiooni atraktiivsust ja aasta-aastalt on kõigi tudengite hulgas, sõltumata nende erialast, kasvanud IT-sektori tööandjate atraktiivsus,” kommenteeris uuringu tulemusi tööandja brändingu agentuuri Instar tegevjuht Kersti Vannas.

Atraktiivsete tööandjate edetabeleid kommenteeris Kaubandus-Tööstuskoja juht Mait Palts järgmiselt: „Mul on rõõm näha, et atraktiivsete tööandjate hulgas on aina rohkem ettevõtteid, kus on tähtsad reaalainete oskused ja teadmised.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456