Autor: Personaliuudised.ee • 21. september 2020

Tööheaolule tuleb mõelda enne koondamist

Praegune aasta toob paljudele ettevõtetele kaasa koondamised. Ei ole vahet, on see väike meeskond, kus koondatakse paar-kolm liiget või suur organisatsioon, kust lahkub 1000 töötajat, tegu on ikkagi emotsionaalselt keerulise ajaga nii lahkujatele, jääjatele kui ka juhtidele.
Foto: Unsplash

Kui organisatsioonis tööheaolu peale mõtlema hakata alles siis, kui koondamised on ära tehtud, on rong tõenäoliselt juba läinud. Uuringud on näidanud, et koondamistega kaasnev ebakindlus võib töötajate tervisele avaldada negatiivset mõju. Inimesed muretsevad, kuidas läheb neil, kuidas kolleegidel, valitseb ebakindlus ja teadmatus. Tekib ka vastureaktsioone tehtud otsustele. Et allesjäänud töötajaskonda ja töö tulemuslikkust võimalikult hästi hoida, vajavad tuge nii töötajad kui ka erinevate tasandite juhid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456