Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 13. oktoober 2020

KKK: ametijuhendi muutmine, suurem palk ja töövaidlus

Personali Praktiku lugejate küsimusele ametijuhendi tööülesannete muutmise ja töövaidluse lahendamise kohta vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Meeli Miidla-Vanatalu
Foto: Annela Samuel

Töötajaga on sõlmitud tööleping ja tööülesanded on täpsemalt lahti kirjutatud ametijuhendis. Nüüd aga tekkis olukord, kus tahtsime ametijuhendi viia vastavusse töötaja tegelike tööülesannetega, mida ta juba kolm viimast aastat täitnud on, aga ta keeldub seda allkirjastamast ja ütleb, et lisaülesanded võtavad aega 2–3 tundi ja ta soovib selle võrra suuremat töötasu. Mida sellises olukorras teha?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456