Autorid: Merle Tambur, Janika Sillamäe • 15. oktoober 2020

Mida teha, kui töötaja väidab, et teda kiusatakse?

Töökiusamine on riskitegur, mis mõjutab töötajate vaimset heaolu olulisel määral. Eesti organisatsioonides mõistetakse seda õnneks järjest enam ning otsitakse võimalusi, kuidas kiusamisega toime tulla.
LevelLab OÜ asutaja ja tegevjuht Merle Tambur

Viimase kümne aasta jooksul korduvalt Eesti organisatsioonides tehtud uuringute tulemusena selgub, et 9% töötajatest on kogenud töökiusamist (Sillamäe, Tambur, 2020). Töötajate hulk, kes tunnevad ennast aeg-ajalt kiusatuna, on veelgi suurem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456