Autor: Allan Rajavee • 16. detsember 2020

Koroonakriisi tulemus: 200 000 kaugtöö tegijat

Kui eelmine aasta märkis võrreldes varasematega kaugtöö tegijate arvu olulist suurenemist ehk seda võimalust kasutas 123 300 töötavat inimest, siis koroonaviiruse ja eriolukorra tulemusena on sellel aastal olnud näha aga kaugtöö tegelikku potentsiaali.
Foto: Meeli Küttim

Nimelt tegi statistikaameti andmetel käesoleva aasta teises kvartalis tegi kaugtööd juba ligi kolmandik hõivatutest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456