Autor: Kai Saard • 17. detsember 2020

Milliseid oskusi on personalitöötajal tulevikus tarvis?

Ekspertidega koostöös toimus eile, 16. detsembril suurem ajurünnak, kus arutati, millised tulevikuoskused on vajalikud personaliinimeste töös. Muu hulgas selgus, et üks olulisimaid on näiteks äri mõistmine ja finantskirjaoskus.
Foto: Helo Tamme

Personalitöötaja tulevikuoskuse ajurünnakul oli koos mitmekesine seltskond. Asja arutasid Helo Tamme (ISS) juhtimisel Annika Alt (Eesti Teed), Andrus Järve (varem Sodexo), Estel Pukk (Fiizy), Kärt Kinnas (PARE), Kersti Vannas (Instar), Signe Virolainen (Fortumo), Vladimir Šarõi (Saku Metall), Berit Grossberg (SMIT), Robert Kirillov (Cybernetica) ja Maarit Vabrit-Raadla (SinuLab).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456