Autor: Personaliuudised.ee • 8. jaanuar 2021

Suur ülevaade sel aastal jõustunud õigusaktidest: miinimumpalk, koolitustoetus, kvoodid jpm

Kaubanduskoda koostas ülevaate ettevõtete jaoks kõige olulisematest seadusemuudatustest, mis jõustusid 2021. aasta 1. jaanuaril. Kokku jõustus uue aasta esimesel päeval rohkem kui 400 õigusakti, mida on eelmise aastaga võrreldes üle kahe korra rohkem.
Foto: Pixabay

Miinimumpalk on jätkuvalt 584 eurot

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456