Autor: Kai Saard • 12. veebruar 2021

Suur galerii: Personalitöö aastakonverents 2021 piltides!

Neljapäeval, 11. veebruaril toimus Tallinna Lauluväljaku klaassaalis personaliinimeste suursündmus – Personalitöö Aastakonverents 2021, mida jälgis nii saalis kui ka veebis pea 150 osalejat.
Vasakul Maria Kütt, Sirli Spelman ja Estel Pukk
Foto: Raul Mee

Konverentsil oli 3 suurt teemaplokki

Finantsteemad ja tööõigus

PARE juhatuse esimees, välisministeeriumi personaliosakonna direktor ja hiljuti aasta mõjukaimaks personalijuhiks valitud Maria Kütt rääkis personalitöötaja finantskirjaoskuse põhitõdedest. Samal teemal on 22. aprillil tulemas ka veebiseminar: vaata lähemalt SIIT.

Vestlusringis arutas ModularBanki personalijuht Sirli Spelman koos koolitaja Paavo Siimanni, Fiizy personalijuhi Estel Puki ja Maria Kütiga aga teist poolt – mida peaks iga töötaja teadma ettevõtte finantsidest ja miks on see juhtidele kasulik näiteks palgaläbirääkimistel.

Teemaploki lõpetas aga tunnustatud tööõiguse spetsialist Heli Raidve, kes rääkis värvikalt sellest, kuhu me töösuhetes liikumas oleme.

Töökeskkond ja vaimne tervis

Teises teemaplokis võtsime vaatluse alla selle, kuidas hakkab muutuma töökeskkond – kuidas kujundada seda nii, et kõigepealt tuleks inimene ja siis mööbel. Asjast rääkis Esplani tegevjuht Kadi Metsmaa.

Majoreli personalijuht Pille Room rääkis aga mitmekesisuse vastuolulistest teemadest ja sellest, kuidas ja miks rääkida asjadest, millest tavaliselt ei räägita.

Ei saa me ilma vaimse terviseta – see on nüüd ilmselt rohkem päevakorral kui kunagi varem. Tööpsühholoog Ave-Gail Kaskla-Kuprys selgitas lähemalt seda, milliseid ennetustegevusi saaks ettevõtted teha, et oma töötajate vaimset võimekust hoida.

Tööandjate seas kogub aina enam populaarsust töötaja ravikindlustus, seda näitab ka viimase aja statistika. IIZI Kindlustusmaakleri tööandja ravikindlustuse spetsialist Ingrid Siska-Mölder võttis kokku, mis see ravikindlustus on ja miks on see tööandjale kasulik.

PS! Konverentsi saab ka järele vaadata! Selleks kirjuta [email protected] ja teeme sulle pakkumise.

Kogemuslood

Kevadel hakkas Elisa looma põnevat platvormi Elisa Stage ja seda tehti nii, et juhtidel polnud suurt aimugi. Kuidas siis luua ettevõttes sellist töökultuuri, kus töötajad võtavad ise initsiatiivi ja lihtsalt teevad oma mõtted teoks ilma, et oleks suurt bürokraatiamasinat ja asi peab ilmtigimata jõudma alati juhtidele lauale otsustamiseks? Kogemust jagas Elisa uute teenuste valdkonna juht Kertu Popp.

Viimaks liitus meiega Zoomi teel TransferWise'i Euroopa personaliosakonna juht Jana Padabed, kes jagas, mida ettevõte teeb, et pidevalt figureeritakse atraktiivsete tööandjate edetabelites.

Konverentsipäeva tähtsündmus oli ka personalitöö edendaja konkursi võitja väljakuulutamine. Hea meel on veelkord õnnitleda Fiizy OÜ personalijuhti Estel Pukki. Palju õnne!

Vaata suurest galeriist järele, mis täpselt toimus.

11FEB2021 Personalitöö aastakonverents 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456