Autor: Kai Saard • 11. veebruar 2021

Personalitöö edendajaks valiti Estel Pukk

Äripäev ja Personaliuudised.ee valisid tänavu kolmandat aastat personalitöö edendajat – võitja selgus 11. veebruaril Personalitöö Aastakonverentsil.
Estel Pukk Personalitöö Aastakonverentsil 11. veebruaril
Foto: Raul Mee

Žürii hääletusel valiti tänavuseks võitjaks Fiizy OÜ personalijuht Estel Pukk.

Estel on nii viimase aasta jooksul kui ka varem näidanud üles, kuidas lüüa kaasa personalivaldkonna arendamisel. Peale selle on ta väga tugev ja äriliselt mõtlev personalijuht Fiizy omanike ja juhtide ringis. Estel panustab väga palju ka järelkasvu, olles näiteks mentor erinevatel noortele mõeldud üritustel ja ettevõtmistel. Samuti räägib ta kaasa raadiosaadetes kaasa parasjagu aktuaalsetel teemadel.

Estel on ka väga nõutud koolitaja, kui teemadeks on strateegilised HR-i kompetentsid ja oskused. Külalisõppejõuna jagab Estel teadmisi mitmes Eesti kõrgkoolis – ettevõtluskõrgkoolis Mainor, EBS-is, Tallinna majanduskoolis jm.

Estel on alati olemas personalivaldkonna inimestele, kui on vaja mõttepartnerit või lihtsalt toetavat küünarnukki. Ühtlasi aitab ta konsultandina väiksemaid ettevõtteid, kellel pole personalijuhti veel pardal. Ja selle kõige keskel teeb ta seda suure südame ja naeruga.

Estel teeb seda kõike mitte sellepärast, et ta peaks, vaid ta ongi selline. Ta inspireerib paljusid personalitöötajaid ja disainmõtlemise guru on ta ka.

Personalitöö edendaja konkursi žüriisse kuulusid Merje Kärner (Nortal), Helo Tamme (ISS), Sirli Spelman (ModularBank), eelmise aasta võitja Kärt Kinnas (PARE), Renita Käsper (Babbel), Evely Gorobinski (SOL Baltics) ja Helle-Mai Lambing (Personali Praktiku toimetaja).

14 kandidaadi seast selgus esialgu esiviisik, kelleks olid peale Estel Puki veel Katrin Noormägi (Sotsiaalministeerium), Kersti Vannas (Instar), Egle Saska (PCC Projekt) ja Evelin Andrespok (Ampler Bikes).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456