Autor: Personaliuudised.ee • 9. märts 2021

Kas piirangute tõttu võib töögraafikut ühepoolselt muuta?

Tööinspektsiooni nõustamisjurist Sandra Kuus selgitab, kas ja kuidas tohib tööandja muuta töötaja töögraafikut ning mida tasub eriti tähele panna.
Foto: Pexels

Kehtestatud piirangute tõttu peab kauplus nädalavahetustel kinni olema. Töötajad töötavad summeeritud tööaja alusel ja märtsikuuks oli graafik juba piirangutest teada saamise ajal kinnitatud. Sooviksime pikendada kaupluse lahtioleku aegu nädala sees ja muuta nädalvahetusel tööl olevate töötajate töögraafikut. Kas praeguses piirangute tingimuses tohib tööandja ühepoolselt graafikut muuta?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456