Autor: Personaliuudised.ee • 5. mai 2021

Tööpakkumiste arv on taastunud

Tööpakkumiste arv on 2021. aastal jõudsalt kasvanud. Aprillis, kui pakutavate ametikohtade arv ületas isegi tervisekriisile eelnenud kuude taseme, avaldati tööportaalis CVKeskus.ee tervelt 43% rohkem tööpakkumisi kui jaanuaris ja enam kui kaks korda rohkem tööpakkumisi kui eelmisel aastal samal ajal.
Teiste seas hakkasid ka paljud kauplused enne piirangute leevendamist taas tööjõudu otsima. Pildil DEPO pood.
Foto: Liis Treimann

Võrreldes eelmise aasta aprillikuuga, kui tööandjad pidid personaliotsingu suuresti peatama ja tööpakkumiste arv üha vähenes, avaldati tänavu aprillis enam kui kaks korda rohkem tööpakkumisi (+132%). Tööpakkumiste koguarv ületas ka tervisekriisile eelnenud kuude taseme ehk pakutavate ametikohtade arv taastus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456