Autor: Kai Saard • 20. mai 2021

Selgusid tänavused parimad personaliprojektid

Personalijuhtimise päeval 20. mail kuulutas PARE välja 2021. aasta parimad personaliprojektid. Konkursiga „Parim personaliprojekt” tunnustab PARE viimase aasta jooksul organisatsioonides ellu viidud uuenduslikke ja edukaid inimeste juhtimist ja arendamist ning organisatsiooni tegevust tõhustavaid projekte.
Häirekeskuse personaliosakonna juhataja Elina Meidla. Häirekeskuse pälvis tänavu esikoha.
Foto: Danel Rinaldo

Sel aastal esitati konkursile 18 projekti 13 eri organisatsioonist. PARE juhatuse esimees Maria Kütt kommenteeris, et kõigi tänavuste projektide üle on žüriil väga hea meel. „Mul on hea meel selle üle, et kõik projektid on meie oma Eesti parim praktika, mis meile sel moel koju kätte tuleb. Projektide teemad kinnitavad selgesti, et personalitöötajad tulid muutunud oludega väga hästi kaasa. Me olime paindlikud, me olime nutikad, me aitasime organisatsioonidel olla edukad.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456