Autor: Personaliuudised.ee • 28. juuni 2021

Millised kitsaskohad võivad ilmneda vähenenud töövõimega inimeste värbamisel?

AS Svarmil on Virumaa ettevõte, mille 230 töötajast 82 on vähenenud töövõimega. See aga ei takista neil edukalt täitmast erinevaid ametikohti – alates õmblejatest ja tootmistöölistest kuni kontoripersonalini. Ometigi tuleb ette kitsaskohti, mistõttu võib vähenenud töövõimega inimene tööturult eemale jääda – kuidas siiski häid lahendusi leida, selgitab Svarmili juht Merle Roste.
Foto: Pixabay

Kas see on olnud teadlik valik, et meeskonnas on nii palju vähenenud töövõimega inimesi?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456