Autorid: Piret Maiberg-Nõu, Kai Saard • 16. juuli 2021

Töötaja peab võtma vastutuse oma enesearengu eest

Kuidas saab andragoogika olla kasulik inimeste juhtimisel ja nende arengu toetamisel? Miks on andragoogika 21. sajandi võtmekompetentside hulgas ja miks peab õppija ise võtma vastutuse enesearengu eest?

Just neile küsimustele otsisid vastuseid Sisekaitseakadeemia rektor Marek Link, Elisa Eesti personalivaldkonna juht Kaija Teemägi ja Aeternumi koolitaja ja partner Kati Tikenberg, kes on kõik ka andragoogid.

Vasakult Elisa Eesti personalivaldkonna juht Kaija Teemägi, Sisekaitseakadeemia rektor Marek Link ning Aeternumi koolitaja ja partner Kati Tikenberg.
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456