Autor: Katrin Meos • 5. juuli 2021

Milline on ohutu ja tervislik kodukontori-kultuur?

Kodukontor on tulnud, et jääda – paljud on tõdenud, et kontori ja kodukontor hübriidi kavatsetakse kasutada ka tulevikus. Vestlesime Swedbanki töötervishoiu ja -ohutuse valdkonna juhi Katrin Meosega, et kaardistada kodukontorite ergonoomikanõuete puudujääke. Samuti kogusime olulisi juhiseid kodukontori töökorralduse parandamiseks.
Swedbanki töötervishoiu ja -ohutuse valdkonna juht Katrin Meos

Mida kodukontori töökeskkonna loomisel silmas pidada?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456