Autor: Kai Saard • 6. september 2021

Brainbase’i uus inimeste ja kultuuri valdkonna juht on Sirli Spelman

Augusti lõpust alustas varem Modularbanki personalijuhina töötanud Sirli Spelman tööd ettevõttes Brainbase, kus ta asub juhtima inimeste ja kultuuri valdkonda. Spelmani valis PARE ka 2020. aastal nooreks talendiks. Uurisime, millised väljakutsed teda ees ootavad.
Sirli Spelman

Personalivaldkonnas 10 aastat

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456