Autor: Kai Saard • 25. august 2021

Testlio värske värbamisjuht Renita Käsper: ma ei tahaks töötada igavas kohas

Alates juunist on mobiilirakendusi testiva idufirma Testlio värbamisjuht Renita Käsper, kellel on pikaajaline kogemus nii rahvusvahelisest ettevõttest Babbel kui ka näiteks CV Keskuse värbamistiimist.
Renita Käsper
Foto: Meeli Küttim

Enne Testliot töötas Käsper peaaegu kolm aastat Berliinis ja juhtis globaalset värbamise tiimi ettevõttes Babbel, mis on keeleõppe rakendus ja kus töötab ligi 800 töötajat. Ettevõtte kontorid asuvad Berliinis ja New Yorgis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456