Autor: Personaliuudised.ee • 2. september 2021

Confido personalijuhina asub tööle Piret Põldre-Vahur

Senine Maksu- ja Tolliameti personaliosakonna juhataja Piret Põldre-Vahur asub 6. septembril tööle enam kui 600 töötajaga meditsiinigrupi Confido personalijuhi ja juhatuse liikmena.

Confido juhatuse esimees Risto Laur ütles, et Confido tegevushaare on viimastel aastatel väga kiiresti kasvanud, mistõttu on personaliteemad ja meeskonna kasvatamine ettevõtte jaoks fookusteema. „On suur rõõm, et selleks ühineb Confidoga nii suure era- ja avaliku sektori personalijuhtimise kogemusega tippspetsialist,” kommenteeris Laur.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456