Autor: Kai Saard • 14. september 2021

Häirekeskuse personaliosakonna juhatajaks sai Anneli Laul

Septembrist alustas Häirekeskuse personalivaldkonna juhatajana tööd Anneli Laul, kes oli enne organisatsiooni personalivaldkonna ekspert. Eelmine juhataja Elina Meidla siirdus DSV Estoniasse. Uurisime, mis Anneli Lauli uues ametis täpsemalt ees ootab.
Anneli Laul

Oma taustast rääkides ütleb Laul, et on töötanud nii era- kui ka avalikus sektoris ning viimane pikem töötamise periood jäi vanglateenistusse, kus ta töötas üle 13 aasta. Tartu Vanglas töötades oli Laulil võimalus alustada personalivaldkonna spetsialisti kohalt ja liikuda samm-sammult edasi peaspetsialistiks ning ta sai proovida ka personalijuhi rolli.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456