Autor: ITuudised.ee • 12. oktoober 2021

Palga TOP: 234 kõige suurema keskmise töötasuga IKT-firmat. Sündis ka uus rekord!

IKT-ettevõtete keskmiste palkade edetabelis sündis uus rekord, sest võidufirmas ulatub töötasu pea 8500 euroni, kirjutab ITuudised.ee. Tegu on väiksema – ent mitte tundmatu – ettevõttega, mis on ka varem paistnud silma töötajaile väga hea palga maksmisega.
Foto: Burst

Alljärgnevast erakordselt mahukast edetabelist jääb silma, et kuigi esikümnes on neli firmat vähem kui kümne töötajaga, suudab ka mitmesajapealine ettevõte TOP10sse jõuda. Ja miskipärast on viimasel kohal kõigile tuntud ükssarvik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456