Autor: Personaliuudised.ee • 21. oktoober 2021

Probleemid vaimse tervisega takistavad töötuid tööle saamast

Kolmandikul töötutest on diagnoositud vaimse tervise häired, mis on sageli põhjuseks, miks neil on uut töökohta raske leida, selgus CV-Online'i oktoobris tehtud vaimse tervise küsitlusest.
Paljud töötud kardavad, et nad ei saa uuel töökohal hakkama.
Foto: Andras Kralla

Kuigi töötute hulgas on vaimse tervise häiretega inimeste osakaal suurem, mõjutab ka töötus ise vaimset tervist negatiivselt. Üle poole töötutest muretseb pidevalt sissetulekute pärast ning pikad kandideerimisprotsessid panevad neid kahtlema iseenda väärtuses. Samuti tekitavad töövestlused töötutes ärevust ja äraütlevad vastused panevad tundma, et pingutused kandideerimisel ei kanna vilja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456