Autor: Personaliuudised.ee • 22. november 2021

Tööandjad haarasid praktikandid lennult

Eesti Tööandjate Keskliidu konkurss „Praktik Cum Laude” paneb nii noored kui ka tööandjad pingutama, et tööturul silma paista. Selleaastase konkursi tase oli väga tugev, esitatud 46 kandidaadist ligi pooled said oma praktikaettevõttelt ka tööpakkumise.
Parimate praktikantide tunnustamine.
Foto: Aron Urb

Enim kandidaate esitati kõrghariduse kategoorias ning kõige arvukamalt oli praktikante ehitussektoris ja meditsiinis. Mõlemas valdkonnas on tööjõupuudus märkimisväärne ja on näha, et ettevõtted panustavad kohalike noorte koolitamisse. Paraku sellest üksi ei piisa, ning jätkuvalt on vaja ka spetsialiste väljastpoolt Eestit. Nii jaotuvad tunnustused nelja kategooria vahel: kõrgharidus-, töökohapõhine ja kutseõppe, lisaks parima välismaise tudengi kategooria.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456