Autor: Personaliuudised.ee • 25. november 2021

Finestmedia personalijuht: vestlusrobot saadab traditsioonilised rahulolu-uuringud ajalukku

IT-ettevõtte Finestmedia personalijuhi Pille-Riin Pillavi sõnul on iga-aastased mahukad rahulolu-uuringud muutunud liiga koormavaks nii töötajatele kui ka tagasisidet analüüsivatele juhtidele. Nende asemel on hakatud kasutama uusi intuitiivseid lahendusi, mis võimaldavad töötajatel anda hinnanguid neile loomulikumal ja vähem ajakulukal moel – chat’ides.
Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav
Foto: Soren Hejnfelt

Finestmedia võttis sel aastal esimese Eesti ettevõttena kasutusele juturoboti Arnold, kes vestleb töötajatega kord kvartalis kuni viis minutit mõnel tööelu puudutaval teemal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456