Autor: Personaliuudised.ee • 4. jaanuar 2022

Algas personalitöö edendaja konkurss

Personaliuudiste toimetus valib koos valdkonna tegijatega nüüdseks juba neljandat korda personalitöö valdkonna edendajat – kandidaate on võimalik esitada alates tänasest kuni 20. jaanuarini. Personalitöö edendaja selgub 10. veebruaril toimuval Personalitöö aastakonverentsil.
Möödunud aasta võitja Estel Pukk
Foto: Raul Mee

Konkurss on hea võimalus tõsta esile kõiki personalitöötajaid, kes teevad oma tööd südamega, on valdkonna eestvedajad ja kes on oma tööga silma paistnud. 2019. aastal valis žürii võitjaks Nortali personalijuhi Merje Kärneri, 2020. aastal osutus võitjaks toonane PARE tegevjuht Kärt Kinnas ning 2021. aastal toona Fiizy personalijuhina töötanud Estel Pukk.

Kuidas saab kandidaati esitada?

Personalitöö edendaja konkursi eesmärk on tunnustada personalitöötajaid ja nende pingutusi oma ettevõtte ja sektori arendamisel. Kandidaadina saab esitada ettevõttes mis tahes personalitööd tegeva töötaja (personalijuht, -spetsialist, värbamisjuht jm).

Kandidaadi esitamisel tuleb põhjendada, miks just tema vääriks personalitöö edendaja tiitlit. Põhjendusse võib suhtuda ka loominguliselt, sest tiitlivõidu võib tuua ka põnev või ootamatu tegu, mille peale laiem avalikkus ei tulekski. Seega võib põhjus olla ka silmapaistev tegu, millest teab vaid sisering, kuid mis vääriks kindlasti laiemat tähelepanu. Kandidaat võib olla ka personalitöö silmapaistev eestkõneleja, kes julgeb sõna võtta ja arvamust avaldada.

Kandidaadi esitamisel on oluline, et tema eriline tegu oleks tehtud viimase aasta jooksul ehk perioodil jaanuar 2021 kuni jaanuar 2022. Kandidaatide seast teeb oma põhjendustega valiku ekspertidest ja eelmiste aastate võitjatest koosnev žürii. Züriisse kuuluvad Estel Pukk (Eurora), Kärt Kinnas (SMIT), Merje Kärner (Nortal) ja Helo Tamme (Eesti Personalijuhtide LinkedIni grupp).

Personalitöö edendaja tehakse teatavaks 10. veebruaril toimuval Personalitöö aastakonverentsil.

NB! Konkursile ei saa esitada eelmise aasta võitjat, samuti ei saa konkursile esitada iseennast.

Kandidaadi nimi, ettevõte ja põhjendus saada hiljemalt 20. jaanuariks SIIA või aadressile [email protected].

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456