Autor: Personaliuudised.ee • 17. jaanuar 2022

Vaid täna kehtib tulemustasusüsteemide seminari soodushind

Juba järgmisel kolmapäeval, 26. jaanuaril toimub ülipraktiline tulemustasusüsteemide seminar, kus astvad üles Eesti parimad palgaeksperdid. Veel ainult täna ja homme ehk 18. jaanuari südaööni saab osta seminari pileteid viimase soodushinnaga.
Seminaril astuvad üles Maria Kütt, Evert Kraav, Priit Jõgi, Kadri Seeder ja Tambet Toomela

Tulemustasusüsteemide seminar toimub 26. jaanuaril Radisson Blu Hotel Olümpias.

Kellega ja mis teemasid lahkame?

Kadri Seeder | Mis toimub palgaturul tulemustasudega?

Selgunud on Palgainfo Agentuuri värsked küsitluse tulemused, kus vastame järgmistele küsimustele.

• Milliseid erinevaid lisatasusid organisatsioonides töötajatele makstakse?

• Kui suure osa moodustavad lisatasud töötasus erinevatel ametitel?

• Kuidas on lisatasude osatähtsus töötasus muutunud ja millised on prognoosid?

• Kas ja kuidas mõjutab tulemustasu töötajate käitumist?

• Millise tulemustasuga töötajad rahul on?

Maria Kütt | Tulemustasusüsteemi 8 kriitlist sammu

Olukord, kus tulemustasu on makstud, aga tulemust ei ole ega tule, on tõenäoliselt tuttav igale personalitöötajale. Võib-olla olete märganud ka loovat lähenemist aja või töövahendite arvestusele tulemustasu suurendamise eesmärgil. Või näinud hingepõhjani solvunud töötajat, kes teenis küll märkimisväärse, kuid kolleegi omast ikkagi kümme eurot väiksema tulemustasu.

Kuidas siis ikkagi luua õiglast ja motiveerivat tulemustasusüsteemi? Kuidas siduda tulemustasu ettevõtte strateegiaga ja mille põhjal hinnata selle mõju? Kas tulemustasu on mõttekas maksta igas ametis? Tulemustasusüsteemi kaheksa kriitilist sammu, millest juttu tuleb, pakuvad selleks kõigeks konkreetse tegevusplaani.

Evert Kraav | Näiteid tööelust: soovitused eduka tulemustasusüsteemi loomiseks

Tulemustasusüsteemi loomine või olemasoleva süsteemi muutmine võib olla pikaajaline ja vahel ka valulik protsess. Vahel ei pruugi ka ärijuhtide ning personaliosakonna vaated tulemustasudele ühtida. Mida sellises olukorras teha? Kes peaks olema juhtivas rollis süsteemi loomisel ja juurutamisel? Räägime ettekandes, milliseid samme peaks selles protsessis silmas pidama ja milliseid osalisi kaasata.

Priit Jõgi | Äripäeva reklaamiosakonna tõhus tulemustasusüsteem

Äripäeva reklaamiosakond kasvatas mõni aasta tagasi stabiilsel turul müüki 29%. Kuidas seda tehti ja mis on sellel seost tõhusa ja tulemusliku tulemustasusüsteemiga?

Tambet Toomela | Tahtsime parimat aga välja kukkus nagu alati. Tulemustasuga seotud vaidlused ja õppetunnid

Töötajate premeerimise kohta on ajaloo jooksul kogunenud hulgaliselt kohtute ja töövaidluskomisjonide praktikat. Nende ühiseks nimetajaks kipub olema tööandjate soov väärtustada töötajat heade isiklike või kollektiivsete tulemuste eest, kuid vastutasuks leitakse end sageli olukorrast, kus töötaja kasutab ära planeerimisel tähelepanuta jäänud momente ja juriidilisi nõkse, eesmärgiga saada lisatasu rohkem või isegi seatud eesmärke üldse täitmata.

Õiguspraktikast on välja kujunenud mitmed soovitused, mida tulemustasus kokkuleppimisel silmas pidada, käesolev ettekanne neile keskendubki. Ettekandes räägitakse ka töötajate premeerimisel üha populaarsemaks muutuvatest optsiooniprogrammidest ja nende eelistest teiste tulemustasusüsteemide ees.

Seminari täishind on 279 eurot + km, aga ostes pileti täna või homme enne südaööd, saad pääsme hinnaga 229 eurot + km. Vaata lähemalt kogu ajakava ja regitreeri end SIIN.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456