Autor: Personaliuudised.ee • 19. jaanuar 2022

Kaubanduskodade ühispöördumine: me vajame kvalifitseeritud tööjõudu

Eesti, Läti ja Leedu kaubanduskojad tõid ühises pöördumises välja, et Balti riikide tööturgudel on tungiv vajadus kvalifitseeritud tööjõu järele, ning tegid ettepanekuid, kuidas olukorda leevendada.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts.
Foto: Liis Treimann

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts sõnas, et Baltimaade ettevõtjatel on tööjõuga seonduvalt sarnased probleemid. „Üks suuremaid murekohti on kvalifitseeritud tööjõu jätkuv puudus, mis seab takistusi ekspordiväljavaadetele ning konkurentsivõimele. Olukorda aitaks osaliselt leevendada see, kui meie valitsused teeksid selles valdkonnas rohkem koostööd,“ sõnas Palts.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456