Autor: Personaliuudised.ee • 2. veebruar 2022

Tööandja brändingu kümme trendi

26. jaanuaril toimus ülipopulaarne globaalne virtuaalkohvik, kus räägiti tööandja brändingu trendidest. Üritusel jagasid teemast ülevaadet Universum Rootsi globaalne tootejuht Larissa Hällefors ning Instar EBC Estonia Finland asutaja ja tegevjuht Kersti Vannas.
Helo Tamme, Kersti Vannas, Larissa Hällefors.

Virtuaalkohvikud on Eesti Personalijuhtide LinkedIni grupi igakuised üritused, mis on osalejatele tasuta ja mille peakorraldajaks on grupi looja ja eestvedaja Helo Tamme. Seekord osales virtuaalkohvikus lausa 160 inimest Eestist ja paljudest teistest riikidest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456