Autor: Personaliuudised.ee • 7. veebruar 2022

Kas töötajad jäävadki paindlikkuse eest lõivu maksma?

Ebatraditsioonilise töökorraldusega töötajaid karistatakse nii väiksema palga kui ka edutamata jätmisega. Kas võiks nüüd, kui paindlik töökorraldus on saanud normiks, sellise karistamise lõpetada?
Foto: Unsplash

Pandeemia-eelsel ajal oli paindlik töökorraldus eelkõige väikeste laste emade pärusmaa, kes üritasid ühildada laste eest hoolitsemist ja palgatööd. Sel tööviisil oli teatud määral isegi häbimärk küljes. Viimase kahe aasta jooksul on aga kaugtöö laialdaselt omaks võetud ega ole enam mõeldud vaid kodustele emadele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456