Autor: Liina Leiten • 10. veebruar 2022

R-Kioski personalijuht Piret Aess: inimesed pole tööjõuturult kunagi varem nii kadunud olnud

Covid-iga seotud temaatika ja jõuliselt muutunud tööjõuturg on märksõnad, mis R-kioski personalijuhi Piret Aessi jaoks tähistavad eelmist aastat ja millega tuleb silmitsi seista veel selgi aastal.
Piret Aess
Foto: Kalev Lilleorg

Ehkki Covid mõjutas eelmist aastat tugevalt, oli Piret Aessi sõnul siiski hea, et teadsime viirusest juba rohkem kui aasta varem. „Tundmatus tekitab inimestes erinevaid emotsioone – mõnel avaldub see ärevusena, teisel tõstab adrenaliinitaset,“ räägib Aess. „2021. aastal oli tundmatusest kantud hirme ja muresid juba vähem, sest oleme suures plaanis õppinud selle viirusega koos elama – mõtted on korrastatumad ja tegevused ning rutiinid on kohanenud meid ümbritsevaga.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456