Autor: Personaliuudised.ee • 18. veebruar 2022

Mailis Neppo lahkub PARE tegevjuhi kohalt

Möödunud aastal PARE tegevjuhi ametisse asunud Mailis Neppo on otsustanud vastu võtta järgmise töise väljakutse haridus- ja teadusministeeriumi personalipoliitika osakonna juhatajana.
Mailis Neppo.

Neppo ütleb, et tema eesmärk PARE tegevjuhina oli kokku panna tööelu manifest. „PARE on võimekas partner tööelu valdkonnas. See on valdkond, mis vajab Eestis suuremat paindlikkust. Jaanuaris avaldasimegi 22 PAREmat ideed tööelu edendamiseks.“ Neppo sõnul on aeg anda ametikoht edasi inimesele, kes saaks seada uusi eesmärke. Tema töine karjäär jätkub haridus- ja teadusministeeriumi personalipoliitika osakonna juhatajana. Ta on veendunud, et haridus on olulisim valdkond Eestis, kuhu tuleb praegu panustada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456