Autor: Personaliuudised.ee • 21. märts 2022

Europassi portaal on digivärav Euroopa Liidu töö- ja õpirändajatele

Uuenenud Europassi keskkonnast leiab varasemast enam infot, aga ka teenuseid, mis on abiks nii neile, kel plaan mõnda Euroopa Liidu riiki tööle või õppima minna, kui ka neile, kes teistest riikidest oma kooli või ettevõttesse inimesi ootavad.
Heli Oruaas, Kutsekoja välisprojektide spetsialist.
Foto: Helen Kattai

Europassi veebiportaalis loodud profiilist saavad kasu eelkõige töö- ja õpivõimaluste otsijad, aga ka näiteks tööandjad, vabatahtlike organisatsioonid, värbajad, nõustajad, noorteorganisatsioonid, haridus- ja koolitusasutused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456