Autor: Helen Roots • 13. aprill 2022

Personalitöötajate suvepäevad otsivad kaasmoderaatorit!

Personalitöötajate inspiratsioonifestivalini ei ole enam kaua aega, juba 9.-10. juunil kohtume Tallinna külje all Küla Villas.
Et töötoad ja vestlusringid kenasti sujuksid, otsime Marko kõrvale säravat kaasmoderaatorit.

Suvepäevi veab moderaatorina armastatud Marko Reikop, ent et ka töö- ja jututoad sujuksid tõrgeteta, vajame tema kõrvale kaasmoderaatorit. Homme, 14. aprillil toimuval virtuaalsel kohvihommikul tutvume kaheksa kandidaadiga, kelle hulgast valimegi üheskoos suvepäevade kaasmoderaatori!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456