Autor: Heigo Kaldra • 14. aprill 2022

Tööjõu nullvoolavus: utoopia või tulevik?

Tehnoloogia areng on nii kiire, et aastaks 2025 ennustatakse maailmast 85 miljoni praeguse töörolli kadu ning 97 miljoni uue teket. Kuidas maailm sellega toime võiks tulla, arutleb personaliettevõtte Manpower juht Heigo Kaldra.
Nullvoolavust saavutada pole lihtne, kuid see on võimalik, usub Manpoweri juht Heigo Kaldra
Foto: Meeli Küttim

Jätkusuutlikkus, eetilisus ja ringmajandus on saanud ettevõtluses nii elementaarseks, et paljud ei mäletagi, et veel paar aastakümmet tagasi võis meie ärikultuuri iseloomustada sõnadega ärapanemine ja ärastamine. Tänapäeval nii ei saa, kõik mõistavad, et ressursid on piiratud ning suvaliselt tarbides ja mõtlematult priisates neid kauaks ei jätku. Noored valivad üha sagedamini tööandjat mitte pelgalt palganumbri, vaid selle järgi, kuidas organisatsioon ühiskonda, heategevusse ja keskkonda panustab.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456