Autor: Personaliuudised.ee • 7. juuni 2022

Kantar Emor: atraktiivseim avaliku sektori tööandja on keskkonnaamet

Kantar Emori avaliku sektori tööandjate maine uuringu põhjal on töötavate inimeste jaoks atraktiivseim tööandja keskkonnaamet, millele pingereas järgnevad päästeamet ja statistikaamet. Tallinna piirkonnas on hinnatuim tööandja Tallinna linnaorganisatsioon.
Keskkonnaameti peadirektor Rainer Vakra kinnitab, et töö ametis on missioonitundega.
Foto: Raul_Mee

Pooltel palgatöötajatel ei ole üldiselt eelistust, kas töötada avalikus või erasektoris. Kantar Emori uuringueksperdi Mari-Ann Ploomi sõnul pakuvad atraktiivsemad avaliku sektori tööandjad seda, mis on töötajatele oluline: kindlustunnet ning huvitavat ja vaheldusrikast tööd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456