Autor: Triin Tabur • 7. juuni 2022

Maret Maripuu lahkub Tööinspektsioonist ja asub Sotsiaalkindlustusameti peadirektori kohale

Riigikantselei tippjuhtide valikukomisjoni ettepanekul nimetas sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo sotsiaalkindlustusameti uueks peadirektoriks Maret Maripuu, kes asub ametisse 1. juulist.
Maret Maripuu on sotsiaalkindlustusameti uus juht alates 2022 1. juulist.
Foto: Rait Tuulas

"Kahekümne aasta jooksul olen näinud ja osalenud sotsiaalvaldkonna küsimuste lahendamisel nii riigikogus, sotsiaalministeeriumis kui ka tööinspektsioonis. Aja jooksul on ette tulnud nii õnnestumisi kui ka altminekuid, ent iga kogemus on andnud hindamatu teadmistepagasi, mille abil luua Eesti elanikele tugevamat sotsiaalset turvavõrku. Otsuse kandideerida tegin peale põhjalikku kaalumist, sest mõistan, millise surve all on sotsiaalkindlustusamet seoses põgenikekriisiga. Tean ka seda, et surve selle kriisiga ei lõpe," ütles Maret Maripuu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456